Home » Maatregelen Coronavirus

Informatie ter voorkoming van verspreiding van het Coronavirus

Voor uw gezondheid volg ik het advies welke door het RIVM wordt uitgebracht. Ik vraag daarom uw aandacht, begrip en medewerking voor het volgende:

Voor u en mijn gezondheid begroet ik u met een glimlach zonder elkaar de hand te schudden.

Wat doet Praktijk Calma?

  • Voor en na iedere behandeling wordt de locatie zorgvuldig gereinigd.
  • Alle deurknoppen worden voor en na ieder bezoek aan de praktijk schoongemaakt.
  • Handdoeken worden, net als altijd, voor iedere behandeling vervangen door schone exemplaren.
  • Bij behandeling in de praktijk gebruik ik een mondkapje en voorafgaand desinfecteer ik zorgvuldig mijn handen.

Graag vraag ik u het volgende:

  • Voor en na uw bezoek uw eigen toilet te gebruiken.
  • Bij binnenkomst uw handen met handalcohol te desinfecteren. Er staat een dispenser bij binnenkomst met papieren doekjes voor u klaar. Daarna uw gezicht en bijv. mobiele telefoon gelieve niet meer aan te raken.

Wat kunt u zelf doen?

Wanneer uw gezondheidssituatie is veranderd waarbij klachten zoals neusverkoudheid (hoesten/niezen/kuchen), loopneus, keelpijn, verhoging (tot 38°C) of koorts ontstaan, neemt u voor uw behandeling telefonisch contact met mij op. Bij deze klachten komt u niet naar de praktijk. Er wordt geen nota in rekening gebracht.

Ik hoop u bij deze genoeg te hebben geïnformeerd en ik hoop op uw medewerking en begrip zodat ik u veilig kan behandelen.

Met warme groet,

Ingeborg de Wit

Ervaringen

Al verschillende fijne reiki behandelingen gehad. Heel prettig je eigen energie te voelen. Het was erg ontspannend en voelde heel goed o.a. bij mijn darmklachten, die na een paar behandelingen verdwenen.
– Gerrie

Reiki is voor ieder mens geschikt. Zelf ben ik een hooggevoelig persoon en door mijn persoonlijk proces ben ik met Reiki in aanmerking gekomen bij praktijk Calma. Ik ervaar nu een aantal maanden Reiki behandelingen. Reiki kan helpen om blokkades los te laten, dit is bij mij ook gebeurd. Het voelt enorm bevrijdend om niet alles meer te hoeven dragen. Tijdens de behandelingen voel ik veel stroming van energie en warmte. Iedere behandeling is weer anders, maar voor mij zeer ontspannend. Mede door de behandelingen heb ik het gevoel dat ik rustiger ben. Ik heb meer duidelijkheid en helderheid. Ik ben weer meer in verbinding met mijn eigen energie en gevoel. Dat voelt heel erg fijn. Heel dankbaar ben ik voor deze ervaring bij Ingeborg. Ik raad het een ieder zeker aan, ervaar, voel en beleef.
– Anouk

De behandelingen bij Ingeborg hebben ervoor gezorgd dat ik mij rustiger in mijn lijf ben gaan voelen en dat ik wat beter kon ontspannen. Ook werden de hoofdpijn klachten minder en ben ik beter gaan slapen. Alleen maar winst dus :). Dank je wel Ingeborg, voor jou ondersteuning en begeleiding!
– Joyce